Mersmak Mars 2024

VISION OCH TEMA

Mersmak har fötts ur en gemensam längtan efter ökad fördjupning, glädje och gemenskap mellan de arrangerande församlingarna. Vår vision är att detta kommer bli ett återkommande arrangemang.

Temat för 2024 års Mersmak är Kropp. Vad har min kropp med min kristna tro att göra? Hur kan tron bli och vara kroppslig?

Helgen är öppen för alla och man är välkommen att delta vid de samlingar man vill.

Vår förhoppning är att helgen ska ge Mersmak till vår kristna tro.

BÖNERUM

Under helgen så finns det möjlighet att besöka ett kreativt bönerum i Immanuelskyrkan.

PRISER

För att täcka omkostnaderna kommer kollekter att tas upp vid ett antal tillfällen under Mersmak.

Det behövs ingen biljett för att delta på samlingarna förutom till After work. Lunchbiljetter kostar 100 kr, Afterwork 150 kr (i Afterwork biljetten ingår mat, kaffe samt föredrag). Bokning av Afterwork och lunchbiljetter går att göra nedan, se länk : Bokning – luncher och Afterwork. Sista anmälningsdagen är söndagen den 3 mars.

Swish för helgen: 123 174 2626. Märk betalningen Mersmak.
(Swish går till Immanuelskyrkan i Borås).

ARRANGÖRER:

Mersmak är ett samarbete mellan Immanuelskyrkan, Myråskyrkan, Bodakyrkan, Ekarängskyrkan & Bilda.

Reservation för ändring i programmet. Följ gärna vår hemsida och våra social medier för uppdaterad information.

På facebook heter vi: Mersmak.
På Instagram heter vi: mersmak_boras.